Din ianuarie vom inchide pentu o perioada magazinul. Lichidam stocul, 80% dintre produse sunt reduse! Aici gasiti doar produse romanesti naturale 100% si eco-friendly. Pentru ca iubim oamenii si natura! Suntem o afacere sociala, 90% din proftul nostru merge catre misiunea sociala de a dota scolile din Romania cu sptii de invatare in aer liber!

1 An / www.e-natura.ro

1 An / www.e-natura.ro
A mai trecut un an prin noi, a fost și soare, au fost și ploi….Acum 1 an deschideam magazinul www.e-natura.ro, afacerea noastră socială pe care am făcut-o pentru a ne finanța proiectele Asociației Natura Vie. Le mulțumim tuturor clienților noștri, tuturor celor care au înțeles să ne susțină, Centrului de Legislație Nonprofit care a crezut în ideea noastră și ne-a oferit o finanțare din fonduri europene, mulțumim producătorilor cu care lucrăm pentru munca extraordinară pe care o fac pentru a oferi pieței produse de calitate.

A fost un an greu așa cum e la început aproape orice lucru dar păstrandu-ne valorile, credința că facem o treaba bună și, mai ales, cunoscându-ne foarte bine scopul pentru care am pornit acest magazin verde, am rezistat nefăcând niciun compromis de la ideea cu care am pornit la drum.
Am fost tot timpul în căutarea unor producători pe sufletul nostru așa că avem în magazin produse ale altor afaceri sociale cum suntem și noi sau a unor unități protejate unde lucrează oameni cu handicap; de asemenea ne-am dorit să oferim celor care cumpără de la noi doar produse sănătoase atât pentru oameni cât și pentru natură, astfel încât o bună parte dintre produsele noastre sunt și certificate bio/organic.

Am vrut să facem parte din construcția unui ecosistem al economiei sociale din România așa că am devenit membrii ai Rețelei Întreprinderilor Sociale de Inserție din România, a Ambasadei Sustenabilității și a unui Consorțiu European al Întreprinderilor Sociale și membrii fondatori ai AFIN - primul instrument financiar din România care va finanța afacerile sociale.

Pe tot acest drum al antreprenoriatului social într-o țară care nu sprijină deloc economia socială am avut mereu în gând misiunea noastră socială așa că am derulat ateliere de educație pentru mediu pentru 500 de elevi și am dotat 3 școli din țară cu o parte din mobilierul necesar pentru educația outdoor. De asemenea, am reușit să păstrăm Marca Socială și statutul de magazin social și verde. Cu aceleași valori pășim în al doilea an de existență pentru www.e-natura.ro și ne propunem ca în curând să creștem acțiunile noastre în ceea ce privește protejarea mediului.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!