Din ianuarie vom inchide pentu o perioada magazinul. Lichidam stocul, 80% dintre produse sunt reduse! Aici gasiti doar produse romanesti naturale 100% si eco-friendly. Pentru ca iubim oamenii si natura! Suntem o afacere sociala, 90% din proftul nostru merge catre misiunea sociala de a dota scolile din Romania cu sptii de invatare in aer liber!

Antreprenoriatul social

Antreprenoriatul social
1. ANV - color    3. e-Natura vertical - monocrom 

ANTREPRENORIATUL SOCIAL

Contribuție, oportunitate sau responsabilitate?  

Copie a Colorat Cercuri și Model Festivalul Culorilor Postare Facebook

 

      Dacă v-ați întrebat vreodată care este sensul vieții, dacă ați îcercat să răspundeți sincer la întrebarea “Care este contribuția mea pe acest Pământ?” sau să înțelegeți misiunea pe care o aveți  și dacă porniți adânc în aceste chestionări veți înțelege mai devreme sau mai târziu că esența vieții se reduce la 3 stări esențiale care țin mai mult de a fi decât de a face. Din perspectiva noastră fericirea, iubirea și libertatea sunt stările esențiale care înnobilează spiritul uman. E adevărat că aceste stări sunt sinonime una cu alta și implicit se conțin una pe  alta. 

      Fericirea, în starea ei autentică și pură apare atunci când dăruim necondiționat pe un fond de iubire totală, incluzându-ne aici pe noi, pe cei care apar în orizontul universului nostru și extinzând această iubire către întreaga natură și cosmos în general. Libertatea pe de altă parte ne oferă aripi să zburăm, ne înnobilează și face vizibilă expresia noastră creativă. Astfel, dacă pentru a fi fericiți trebuie să fim liberi și să dăruim iubire necondiționat, ne rămâne întrebarea cât de valabile mai sunt activitățile noastre uzuale și cât de mult contribuie acestea în mod real la bunăstarea existenței noastre. 

      Înainte de a respinge orice activitate ca fiind inutilă putem încerca să contribuim frumos, atât cât putem, la echilibrul și armonia din noi și din jurul nostru. Cum putem face acest lucru păstrându-ne totuși libertatea? În primul rând prioritizând echilibrul interior fapt care conduce automat la cristalizarea unei puteri interioare care este în perfectă concordanță cu universul. Această putere va radia creativitate, iubire și armonie în jurul nostru și va face ca tot ceea ce ne propunem să devină posibil. 

      Din acest punct de claritate, dacă intențiile noastre sunt aliniate cu binele universal putem intreprinde proiecte cu impact în societate. Antreprenoriatul social este o ramură a mediului de afaceri care ne oferă șansa de a crea afaceri sustenabile, pentru o cauză care se află dincolo de interesul personal și care contribuie în mod activ la realizarea unor probleme ale societății. Ca de exemplu crearea unei întreprinderi sociale, care prin profitul generat să rezolve anumite probleme legate de inegalitatea de șanse pentru persoanele cu dizabilități sau alte grupuri vulnerabile. 

 

      Asociația Natura Vie este o întreprindere socială de inserție care prin magazinul www.e-natura.ro sprijină pe de-o parte micii producători români, oferindu-le o platformă online pentru a-și vinde produsele. Suntem axați exclusiv pe produse naturale românești din categoriile eco friendly și zero waste. Ne propunem de asemenea educarea publicului pentru reducerea consumului de plastic și implicit reducerea deșeurilor în general. Între angajații noștrii se numără întotdeauna un procent considerabil, provenit din categoriile defavorizate. 

      Nu în ultimul rând misiunea noastră socială implică sprijinirea copiilor și a educației în aer liber, iar 100% din profitul nostru va fi folosit pentru realizarea proiectelor educaționale ale Asociației Life Education for All. Astfel ne dorim să fim sustenabili, ecologici și să oferim societății tineri sensibili la grija pentru mediu, conștienți de impactul pe care îl au și dornici să se implice pentru a corecta erorile climatice pe care omenirea le-a cauzat cu precădere în ultimii zeci de ani. 

      Vă invităm să fiți alături de noi în acest prooces. Puteți să ne spprijiniți prin donații, prin împărtășirea acestor informații sau prin achiziția de produse naturale și ecologice disponibile în magazinul nostru online www.e-natura.ro. 

 

     Timpul este acum să acționăm din compasiune pentru planeta Pământ.

 

     Mulțumim tuturor celor care consumă conștient.  

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!