Lichidam stocul, 80% dintre produse sunt reduse! Suntem o afacere sociala, 100% din profit merge catre proiectele asociatiei Life Education for All! www.calitateineducatie.ro. Aici gasiti doar produse romanesti naturale 100% si eco-friendly. Pentru ca iubim oamenii si natura!

Cadou = Iubire

Cadou = Iubire
Cadou = Iubire


Iată că a venit și luna decembrie. Suntem recunoscători că am ajuns aici, într-un an cu multe provocări. Și dacă tot e decembrie, e luna cadourilor, precum și luna în care e bine să privim puțin retrospectiv la anul care se încheie și să vedem contribuția pe care am avut-o. Care au fost părțile bune și care au fost provocările? Ne-am folosit talentele la potențialul maxim? Puteam oare mai mult? Ce putem îmbunătății în anul care vine? Iată câteva teme de gândire și de simțire, pe sfârșit de an.

În această lună putem să fim mai darnici și să oferim din bunăstarea noastră. Putem să oferim bani, cadouri sau putem să oferim timp, fiecare în funcție de propriile posibilități. Dărnicia este o practică benefică atât pentru noi, cât și pentru cei cărora le oferim și are capacitatea de a umple sufletele de bucurie, mulțumire și armonie atât de o parte a balanței cât și de partea cealaltă.

Fiți darnici, puteți alege să faceți donații care să spijine anumite cauze sociale. Dacă doriți să sprijiniți activitatea Asociației Natura Vie puteți să donați pentru proiectele noastre educaționale „Școala în curtea școliiˮ și „Educație pentru mediuˮ. În anul 2022, împreună cu Asociația Life Education for All am dotat 9 școli cu spații de învățare în aer liber și am ținut ateliere de educație de mediu pentru un total de 322 elevi și profesori.

Oare ce oferim odată cu cadourile noastre?

Dacă alegeți să oferiți cadouri luna acesta încercați înainte să le cumpărați să vă puneți în primul rând întrebările: Care e impactul asupra mediului a acestui produs? Este cadoul pe care doresc să-l ofer prietenos cu mediul? Dar impactul social al acestuia? Produce bine în societate sau se folosește de oameni ca de o resursă care trebuie exploatată? Implică exploatarea copiilor sau a altor grupuri care muncesc pentru venituri mult prea mici pentru efortul depus?

Dacă atunci când oferim un cadou încercăm să oferim împreună cu acesta și iubire, respect pentru natură și pentru oameni, vom fi mult mai atenți la tipurile de cadouri pe care le achiziționăm. Alegeți produse locale, cu amprentă de carbon scăzută, create de mici producători locali. Astfel evitați în primul rând poluarea prin transportul acestor produse pe distanțe mari. În al doilea rând sprijiniți economia locală și în mod direct familia micilor producători, oferindu-le încrederea și susținerea pentru a putea merge mai departe. Noi la Asociația Natura Vie, prin magazinul www.e-natura.ro am făcut o selecție de produse locale, sustenabile, vegane și în ambalaje ecologice pentru a aduce micii producători mai aproape de români și pentru a facilita un comerț responsabil. Găsiți la noi o gamă largă de produse sustenabile, atât din gama zero waste, cât și produse bio, sau fără zahăr și fără gluten. Avem de asemenea detergenți biodegaradabili și cosmetice eco. Un cadou inspirat în această perioadă poate fi setul pentru a crește propriul brad de Crăciun. Avem și jocuri pentru copii, precum și dulciuri fără zahăr, care pot fi opțiuni sănătoase atât pentru copii cât și pentru adulți. Vinuri artizanale de selecție pot fi cadouri inspirate pentru domnii din viața noastră. Lumânări zero waste, decorațiuni sau cărți sunt alte opțiuni care pot să completeze desaga moșului, care anul acesta poate să fie autohton. Puteți alege de asemenea din pachetele noastre de cadouri eco sau carduri cadou.

 

Impactul unui cadou poate să fie mult mai mare decât pentru persoana care îl primește. Un cadou sustenabil nu implică suferință și poluare, implică însă multă iubire pentru oameni și pentru natură. Alege conștient cadourile pe care le oferi și multiplică impactul pozitiv al acestora prin bunătate, respect și iubire.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!