Cadouri sustenabile de Crăciun

Cadouri sustenabile de Crăciun
Crăciunul este despre familie și generozitate dar de ce n-ar include și grija pentru mediu, pentru resurse, pentru ceilalți? Pentru că de Crăciun avem tendința de a cumpăra și de a consuma mai mult că de obicei, iar asta poate genera și risipa. Cum putem avea un Crăciun sustenabil? Fiind atenți la ce cumpăram, cât cumpăram și de unde cumpărăm. Bradul de Crăciun l-ați putea închiria sau cumpăra de o pepinieră specială și să-l replantați după. Ornamentele pentru brad sau pentru masa de Crăciun ar fi minunat să le cumpărați de la ong-uri în cadrul unor licitații sau evenimente de fundraising pe care acestea le fac în decembrie. Bucatele pe care alegeți să le puneți pe masă, de asemenea, ar trebui să le cumpărați de la mici producători locali.
Cât despre cadouri pentru prieteni sau pentru colaboratori, daca aveți o companie, vă sfătuim să le cumpărați de la ateliere protejate sau de la afaceri sociale care aduc o plusvaloare în comunitate prin faptul că angajează persoane vulnerabile și direcționează 100% din profitul către proiectele lor sociale. Iar atunci când vorbim despre sustenabilitate, grija față de mediu și implicarea socială sunt valori ce se pot aplica în cazul achizițiilor responsabile, cu impact pozitiv pentru oameni și mediu.
Pe www.e-natura.ro gasiti peste 400 de produse romanesti prietenoase cu natura, cardoruri cadou si idei de cadouri pentru toata familia.

E-natura propune companiilor, dar și persoanelor fizice interesate de protecția mediului și grija pentru oameni, produse românești sustenabile, numai bune de pus sub brad. În plus, suntem o afacere sociala româneasca ce încurajează economia verde, circulară, promovarea unui comerț echitabil și susținerea altor antreprenorilor sociali.
Crăciunul acesta alege sa cumperi produse românești care să fie realizate cu grijă pentru mediu și care să ajute oamenii din medii defavorizate.

Alege să susții astfel de inițiative cumpărând cadouri pentru cei dragi de pe site-urile lor!

 

Suport clienti 10.00-18:00

0727648946 office@e-natura.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!