Lichidam stocul, 80% dintre produse sunt reduse! Suntem o afacere sociala, 100% din profit merge catre proiectele asociatiei Life Education for All! www.calitateineducatie.ro. Aici gasiti doar produse romanesti naturale 100% si eco-friendly. Pentru ca iubim oamenii si natura!

Combaterea acneei cu produse cosmetice bio

Combaterea acneei cu produse cosmetice bio
Sănătatea tenului este un subiect des întâlnit în discuţiile dintre femei, adolescenți și nu numai.

Oare  știm exact ce nevoi are tenul nostru?


Înainte de orice trebuie să ținem cont de tipul de ten pe care îl avem. Acesta poate fi un ten sensibil, uscat, gras, normal sau mixt. Când cunoaștem acest aspect, începem să înțelegem ce nevoi are tenul nostru și ne documentăm ce produse cosmetice bio găsim pe piaţă.

Pentru a exersa puțin înțelegerea cu privire la tipurile de ten, vom lua următorul exemplu: Ce fac dacă am un ten gras cu tendințe spre acnee? Răspunsul este simplu și complex în același timp. Simplu pentru că știm deja ce comandăm: UNIFORM BEAUTY Crema ten acneic, gras mixt 50 ml de pe e-natura.ro. Un produs premium asupra căruia ne vom mai îndrepta atenţia. Complex pentru că trebuie să ne interesăm ce beneficii ne aduce, iar în cazul nostru beneficiile sunt:  produs 100% natural, din alge marine și extract de plancton, ulei de jojoba și de cânepă, apă florală de rozmarin și niacinamidă, textură lejeră și ingrediente non-comedogenice care reglează producția de sebum, scade reactivitatea și sensibilitatea pielii, regenerează pielea, crește capacitatea de sinteză a acidului hialuronic și inhibă dezvoltarea P.acnes și S.aureus (bacteriile responsabile de formarea acneii).

UNIFORM BEAUTY Crema ten acneic, gras, mixt

UNIFORM BEAUTY Cremă ten acneic, gras, mixt 

Acum folosindu-ne de acest răspuns, trebuie să știm ce fel de cosmetice sunt bune pentru tenul nostru. Știm desigur că aerul este poluat, în mare măsură și că tenul nostru are o nevoie specială de curățare și hidratare. Sunt sute, poate chiar mii de produse pe piaţă. Trebuie să alegi cu atenţie şi să te informezi foarte bine. Pe www.e-natura.ro am făcut o selecție cu cele mai bune produse românești, naturale, vegane și prietenoase cu mediul, în ambalaje fără plastic. În gama produselor cosmetice găsești produse potrivite tenului tău care sunt create cu iubire pentru oameni și pentru natură.

Curățarea, netezirea și hidratarea tenului cresc încrederea de sine cu minimum 20%, conform unor studii și asta nu poate decât să contureze cât mai mult persoana noastră și interesul pentru a ne creşte stima de sine. Multe persoane din societatea de astăzi se confruntă cu un nivel scăzut al încrederii în sine. Când oglinda are un efect negativ asupra noastră, trebuie să conştientizăm că  poate greșim noi undeva și că rezolvarea trebuie găsită cât mai repede cu putință, de cele mai multe ori în interior, dar și exteriorul contează. Este important să fim în echilibru cu noi și cu cei din jur, să vedem părțile bune ale vieții, frumusețea din noi și să conștientizăm că suntem minunați exact așa cum suntem.

Îngrijirea personală în general şi cea facială în special, ne ajută mult să ne construim încrederea în noi înşine. Alegerea cosmeticelor potrivite este esenţială. Vedem produsele cosmetice naturale  ca pe un cadou pe care ni-l facem sau ca pe o recompensă pe care o primim atunci când facem un lucru pozitiv, un fel de stimulent pe care îl alegem singuri. Aşa cum am mai spus, calitatea contează și impactul cât mai scăzut asupra mediului aduce o plus valoare. Este o formă de respect faţă de corp şi faţă de starea noastră de sănătate fizică și emoţională.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!