Din ianuarie vom inchide pentu o perioada magazinul. Lichidam stocul, 80% dintre produse sunt reduse! Aici gasiti doar produse romanesti naturale 100% si eco-friendly. Pentru ca iubim oamenii si natura! Suntem o afacere sociala, 90% din proftul nostru merge catre misiunea sociala de a dota scolile din Romania cu sptii de invatare in aer liber!

Cum ne hrănim în armonie cu natura?

Cum ne hrănim în armonie cu natura?
Cum ne hrănim în armonie cu natura?

Se știe că ingredientul secret al oricărui meniu delicios este iubirea cu care acea mâncare a fost gătită. Acest fel de mâncare este hrănitor atât pentru corp cât și pentru spirit. Pe lângă iubire, dacă folosim în bucătărie produse care nu produc rău nici unei ființe vii, produse eco, create fără suferință, cu respect pentru resurse și pentru oameni se adaugă un strat nou și hrana noastră va deveni cu adevărat benefică pentru noi și pentru toți cei care o consumă.

Sigur, dacă și produsele de curățenie pe care le folosim în bucătărie sunt biodegradabile, nu poluează apele și natura, armonia ajunge în casele noastre și dincolo de casa noastră, în corpul nostru, care esta adevărata noastră casă. Dacă creștem această atitudine la scară mai mare și mai mulți începem să procedăm astfel, vom aduce armonia pe pământ. Pacea pornește de la fiecare dintre noi și înflorește prin noi cu fiecare picătură de iubire pe care o manifestăm în lume.

La www.e-natura.ro vă oferim doar produse vegane, create local, cu iubire și respect pentru resurse și pentru oameni. Găsiți la noi produse alimentare, produse de îngriire personală, cărți, jocuri, creații artistice, precum și produse de curățenie biodegradabile. Toate sunt în ambalaje ecologice, reciclabile și fără plastic. Suntem aici să vă sprijinim să puteți adopta mai ușor un stil de viață cu cât mai puține deșeuri.

Prin achizițiile de la noi contribuiți de asemenea la educația de mediu și susțineți proiectele noastre de educație în aer liber pentru școlile din România.  

Vă mulțumim pentru sprijin și pentru armonia care o aduceți în lume!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!