Lichidam stocul, 80% dintre produse sunt reduse! Suntem o afacere sociala, 100% din profit merge catre proiectele asociatiei Life Education for All! www.calitateineducatie.ro. Aici gasiti doar produse romanesti naturale 100% si eco-friendly. Pentru ca iubim oamenii si natura!

Cum să începem noul an?

Cum să începem noul an?
Cum să începem noul an?

Să începem cu simplitate, cu iubire, cu bunătate și dărnicie, iată câteva din condimentele esențiale pentru un an bun. Să fim de asemenea ecologici, să respectăm planeta și mediul natural în care locuim. Să alegem surse de energie regenerabile, să reducem risipa și deșeurile, să consumăm mai puțin plastic și mai puține obiecte de unică folosință, câteva din rezoluțiile pentru un an 2023 sustenabil.

Simplitatea este calitatea marilor spirite, este definiția eleganței și forma spre care tinde orice design de calitate. Lucrurile nu trebuiesc complicate ci trebuiesc simplificate pentru a ajunge la esență, la armonie. Simplitatea asumată este o atitudine care innobilează și eliberează în același timp spiritul uman. A trăi simplu înseamnă a fi în armonie cu ritmul naturii, a fi conștient că abundența este o calitate a spiritului și că fericirea nu constă în lucruri materiale. Simplitatea aduce cu ea o relaxare și o bucurie pentru ceea ce este, în mod natural, în mod firesc și fără efort.

Iubirea este în fiecare dintre noi. Iubirea nu depinde de nimic exterior, este completă și nelimitată. A trăi cu iubire înseamnă ați dărui spiritul pentru ceea ce contează cu adevărat, înseamnă a fi un izvor de abundență, de lumină și bunătate. Să ne aducem aminte, nu doar la începutul anului ci în fiecare clipă a vieții noastre că avem un izvor nesecat de iubire în noi și să-i dăm voie să-și urmeze cursul în lume, fără opreliști și fără discriminări. Să nu lăsăm viața să treacă pe lângă noi fără să ajungem la sursa acestui izvor!

Bunătatea, o altă calitate care ne înnobilează. A fi bun înseamnă a împărtăși, a avea inima deschisă, a asculta și a înțelege. Bunătatea este generată prin simplitate și iubire, iar din bunătate se naște generozitatea.

Dărnicia este calitatea de a gândi dincolo de interesul personal, de a oferi timp, resurse, atenție și multe altele, fără a aștepta ceva în schimb, într-un mod total dezinteresat. Nimic nu creează mai multă bucurie decât dărnicia. A fi darnic înseamnă a crea bucurie atât pentru tine cât și pentru persoana căruia îi dăruiești.   

Să începem cu bine, cu frums, cu iubire și armonie! Să trăim din plin, în adevărul propriei noastre ființe!

La mulți ani!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!