Din ianuarie vom inchide pentu o perioada magazinul. Lichidam stocul, 80% dintre produse sunt reduse! Aici gasiti doar produse romanesti naturale 100% si eco-friendly. Pentru ca iubim oamenii si natura! Suntem o afacere sociala, 90% din proftul nostru merge catre misiunea sociala de a dota scolile din Romania cu sptii de invatare in aer liber!

De ce exploatăm viața?

De ce exploatăm viața?
De ce exploatăm viața?

Din păcate umanitatea s-a obișnuit să considere că Pământul și toate resursele acestuia îi aparțin. Oamenii au început să exploateze resursele naturale fără a mai ține cont de faptul că acestea sunt finite. Pentru control, profit și lăcomie se exploatează tot, inclusiv viața însăși.

Câte lupte vom mai da până să înțelegem că suntem parte a unui ecosistem aflat într-un echilibru fragil? În acest ecosistem suntem conectați cu toate formele vieții, iar dacă una suferă, impactul acestei suferințe se  propagă spre toate formele vii.

Alegerile pe care le facem  zi de zi  au impact atât asupra sănătății și bunăstării noastre cât și asupra mediului în care trăim și cu care suntem inevitabil în conexiune directă. Consumul de carne creează suferință și este în sine o formă directă de exploatare a vieții. Munca neplătită, suferința copiilor, deșeuri care ajung în mări și oceane, aerul poluat, toate contribuie la realitatea pe care o trăim. Teoria haosului ne spune atât de frumos și metaforic faptul că bătaia din aripi a unui fluture poate cauza sau nu o tornadă, în funcție de condițiile inițiale.

Privim la realitatea tristă a războiului și din nou, plini de agresiune și furie învinovățim pe unii și pe alții, fără a ne da seama că suntem co-creatori în acest circuit al violenței.

E timpul să ne trezim, să trăim mai conștienți de impactul pe care propria energie îl are de la scara cea mai mică la scara cea mai mare. Să înfruntăm propria suferință, să abandonăm frica și să începem să trăim în pace, liniște și armonie. Putem face asta încetând să ne mai plângem de milă, cu curaj, determinare și iubire.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!