Din ianuarie vom inchide pentu o perioada magazinul. Lichidam stocul, 80% dintre produse sunt reduse! Aici gasiti doar produse romanesti naturale 100% si eco-friendly. Pentru ca iubim oamenii si natura! Suntem o afacere sociala, 90% din proftul nostru merge catre misiunea sociala de a dota scolile din Romania cu sptii de invatare in aer liber!

Mănâncă sănătos şi bucură-te de sănătate deplină

Mănâncă sănătos şi bucură-te de sănătate deplină
Importanța produselor bio este nemărginită, ajungând chiar în zilele noastre să fie des căutate pentru că aduc printre cele mai multe beneficii corpului nostru. Mai mult decât atât, știm cu siguranță câtă nevoie are corpul nostru de alimente benefice și care să ne aducă un strop de energie atunci când ne simțim slăbiți și vulnerabili.
Produsele bio sunt acele produse sigure pentru bunăstarea mentală și fizică, fiind pline de vitamine și cu un gust foarte bun. În comparație cu alte produse convenționale, produsele bio contribuie la grija față de sănătate și mediu. Folosim des cuvântul ,,sănătate”. La ce se referă și de ce este importantă sănătatea? Este simplu, se referă la starea noastră de bine, fizică și mentală. Cu cât alimentația este mai ,,grea”, adică plină cu carbohidrați simpli (pâine albă, prăjituri, paste din făină albă etc.) acizi, grăsimi saturate, zahăr etc. devine din ce în ce mai nocivă pentru corpul nostru. Culmea e că, de multe ori, nu suntem foarte conştienţi de treaba asta, consumăm mult, produse ieftine și de proastă calitate, care ne fac mai mult rău decât bine.
Când vorbim de produsele bio avem în vedere legătura dintre hrană - sănătate - mediu și acest aspect se vede și în activitățile cotidiene. Spre exemplu, cu o alimentație sănătoasă, bazată pe produse bio tenul nostru devine mai strălucitor, mintea este mult mai sănătoasă şi limpede, procesele cognitive se dezvoltă cu un ritm benefic iar corpul funcționează foarte bine în toate aspectele sale. În acest caz impactul nostru asupra mediului este mai degrabă unul pozitiv, datorită alegerilor conștiente pe care le facem. Ne simțim bine în corpul nostru și avem o stare de armonie cu noi și cu natura.  Detox şi fericire

Pe site-ul e-natura.ro care este un magazin bio online găsiți o rubrică specială numită ,,Produse Bio”, iar după primul click, aflăm de ce anume are nevoie organismul. Fie că vorbim de înlocuirea cafelei cu ceaiul de soc și petale de flori, fie că ne dorim să gătim și înlocuim pâinea cumpărată de-a gata,  cu o pâine făcută acasă din făina integrală BIO.

 Faina integrala bio

Totul este mult mai simplu decât pare, iar ceea ce este cu adevărat complex este în interiorul noastru. Sigur, dorința de bine și de a ne energiza o să fie întotdeauna învingătoare dacă știm să alegem conștient hrana și produsele pe care le consumăm.

Ce ar trebui să știm?

Că un ceai băut dimineața ajută la liniștea sufletească dar și la calmarea corpului, detoxifierea acestuia și contribuie chiar  și la menținerea unei rutine de viață sănătoasă. De aceea, pe e-natura.ro vei găsi: Ceai  mentă piperită  BIO, Ceai salvie BIO, Ceai soc și petale de flori BIO.

ceai bio

Ar trebui să știm de asemenea că produsele fără zahăr sunt mult mai benefice pentru noi și că hrana gătită în casă, cu iubire și ingrediente naturale - bio aduce beneficii pe termen lung.
Înlocuirea produselor obișnuite cu cele BIO o să fie recunoscută de către corpul tău, așa că poți face primul pas chiar acum. Îngrijirea corpului nostru este un subiect foarte important, de aceea nu ar trebui să „riscăm” cu alimentația pe care i-o oferim. Să ne gândim la un exemplu reprezentativ: ne putem privi corpul precum un ceas, iar alimentația precum bateriile ceasului. Dacă alegem să cumpărăm baterii nepotrivite, ceasul nu va funţiona. La fel este și cu corpul nostru, dacă îl alimentăm cum nu trebuie, acesta o să dea „rateuri”. Şi nu vrem asta. Aceste rateuri se traduc, de cele mai multe ori, prin boli şi prin sume importante „investite” în medicamente şi pe la doctori. Putem evita? Desigur. Mâncând echilibrat alimente bio, vegane şi vegetariene.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!