Din ianuarie vom inchide pentu o perioada magazinul. Lichidam stocul, 80% dintre produse sunt reduse! Aici gasiti doar produse romanesti naturale 100% si eco-friendly. Pentru ca iubim oamenii si natura! Suntem o afacere sociala, 90% din proftul nostru merge catre misiunea sociala de a dota scolile din Romania cu sptii de invatare in aer liber!

Stilul de viață Zero-Waste

Stilul de viață Zero-Waste

Deși pare un obiectiv greu de atins în realitatea nu este așa, cu puțină voința, implicare, responsabilitate și bineînțeles prin alegerile zilnice pe care le faci atunci când mergi la cumpărături, poți ajunge la un stil de viata sustenabil și fără deșeuri.
Acest stil de viață înseamnă a trăi și a consuma în armonie cu natura și se refera la o relație de respect al oamenilor fata de mediul înconjurător, înseamnă cumparaturi facute în mod conștient și responsabil, reducerea consumului de energie electrica si apă, colectarea separată a deșeurilor, reciclarea, compostarea și eliminarea din viata de zi cu zi a tuturor ambalajelor și produselor care afectează mediul înconjurător.

Esența filosofiei din spatele conceptului Zero-Waste, urmărește un stil de viață sustenabil creerea și consumarea produselor durabile care nu au un impact negativ asupra mediului înconjurător.

Pentru a adopta stilul de viață Zero-Waste, este nevoie sa folosesti responsabil resursele, sa cumperi produse durabile fabricate local din materiale naturale si sa respecti conceptul celor 4R.
Refuza toate produsele de unică folosință cât și cele ambalate in plastic sau orice fel de material care este imposibil de reciclat sau care poluează mediul înconjurător

Redu cantitatea de deșeuri! Reducerea deșeurilor este cel mai important lucru pe care îl poți face atunci când vine vorba de protejarea mediului înconjurător si adoptarea stilului de viata Zero-Waste.

Cum poți reduce deșeurile?

Cumpăra doar cât ai nevoie și orientează-te catre produse în ambalaje care pot fi reutilizate. Nu cumpara produse și obiecte pe care nu le folosești și evita risipa de orice natură.Refolosește, tot ceea ce nu poți refuza, reduce sau recicla. Intr-o lume a consumului conștient și in drumul tău spre un stil de viață Zero-Waste, a refolosi însemna a utiliza resursele intr-un mod responsabil, reutilizând diverse obiecte, nu doar economisesti bani, dar și protejezi natura.

Ce poți refolosi?

Aproape orice! De la haine, pantofi, mobilă, cărți la cutii de cadouri, ornamente etc. Folosindu-ti un pic creativitatea le găsești noi întrebuințări.

Reciclează! Cu ajutorul reciclării economisesti resurse prețioase si reduci considerabil emisiile de gaze cu efect de sera din atmosfera.

Ce ambalaje poți recicla?

Sticla, aluminiu, hârtia, cartonul, plasticul bateriile, becurile, aparatele electrice.


Atunci când dorim sa ne schimbam stilul de viață sau obiceiurile zilnice este foarte important să o facem treptat și pas cu pas, sa introducem în fiecare zi sau săptămâna câte o practica noua, sa încercăm ce anume ni-se potrivește și sa o adaptam valorilor cu care rezonam. Nu uita, natura are nevoie de ajutor iar schimbarea începe cu fiecare dintre noi.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!