Lichidam stocul, 80% dintre produse sunt reduse! Suntem o afacere sociala, 100% din profit merge catre proiectele asociatiei Life Education for All! www.calitateineducatie.ro. Aici gasiti doar produse romanesti naturale 100% si eco-friendly. Pentru ca iubim oamenii si natura!

Produse zero waste pe e-Natura.ro

Produse zero waste pe e-Natura.ro
Susținem stiul de viață #zerowaste și dorim să te încurajăm să adopți comportamentul zero waste cât mai repede în viața ta.

Zero waste înseamnă zero deșeuri. Este ideal să ajungem acolo, dar în același timp, este important să facem primii pași în această direcție. De asemenea este important să avem opțiuni pentru a alege un astfel de stil de viață.

Dorim să îți prezentăm aici câteva produse care contribuie la reducere deșeurilor prin însăși producția lor. Acestea sunt produse #upcycled, mai exact produse care reutilizează anumite materiale, care altfel ar fi devenit deșeuri sau în cel mai optimist caz ar fi ajuns în procesul de reciclare.
Chiar și în vacanță ghiozdanul este un element important pentru copii. Avem pe www.e-natura.ro ghiozdane textile zero waste, pentru copii care vor învăța de mici să iubească natura și să respecte resursele naturale.

Ghiozdan upcycled

Ghiozdanele sunt realizate din materiale textile reutilizabile de către adulți vulnerabili. Acelaşi model poate fi disponibil în mai multe variante de imprimeuri, în funcție de disponibilitatea la momentul plasării comenzii, imaginea afișată pe site fiind orientativă. Găsiți ghiozdanul aici.
Printr-o astfel de alegere poți să-i dai copilului tău o lecție despre cum se pot recupera materialele și poți astfel să-i inspiri creativitatea și gândirea ecologică.

Short de bucatarie zero waste
Tot pentru copii, recomandăm și Șorțul de bucătărie upcycled. Acesta este creat din mesh/banner publicitar reutilizat și este potrivit pentru copiii cu vârste între 3-6 ani. Copiii lăsați să experimenteze în bucătărie, fără grija murdăriei vor prinde dragul de gătit, văzându-l ca o joacă. De asemenea în acest proces se va crea o conexiune puternică între copil și adult. Șorțul de bucătărie upcycled este disponibil aici.

taburet din mesh reciclat

În bucătărie sau în camera de studiu avem nevoie de tabureți. Avem aici o opțiune Zero Waste confortabilă. Este un Fotoliu puf upcycled din mesh reciclat realizat de adulți vulnerabili. Este ideal și atunci când vin prea mulți oameni în vizită și vrei să îi așezi confortabil.

cutii depozitare upcycled

Cutiile de depozitare sunt absolut necesare în orice locuință și putem alege ca acestea să fie din materiale reutilizate și prietenoase cu mediul. Găsești pe www.e-natura.ro și Seturi de cutii pentru depozitare, upclycled, produse de adulți vulnerabili. Un set conține 3 cutii de diferite dimensiuni, create din mesh/banner publicitar reutilizat. Cu ajutorul lor vei reuși să păstrezi ordinea pentru mai mult timp.

mape zero waste

Pe lângă cele de mai sus găsești la noi diferite alte produse pentru casă din categoria upcycled, între care menționăm borsetă, mapă, penar, portofel, dosar, geantă pentru cosmetice, pernă cu lavandă etc. De asemenea găsiți câteva produse corporate ca de exemplu: mapă de documente pentru conferințe upcycled, Dosar pentru documente upcycled.

lumanare ulei uzat

Nu în ultimul rând te invităm să-ți imaginezi cum ar fi ca uleiul alimentar uzat rezultat prin păjire în bucătărie să nu mai fie aruncat în chiuvetă (fapt care poluează enorm mediul înconjurător !!!) ci să fie colectat în recipiente și apoi să fie transformat în lumânări parfumate. Ei bine, vestea bună este că acest proces se face într-o unitate protejată din România. Da, se lucrează cu persoane vulnerabile, care transformă uleiul alimentar uzat în minunate lumânări parfumate și în chituri pentru lumânări. Avem pe #enaturaro astfel de chituri cu ajutorul cărora poți să-ți confecționezi la tine acasă propria lumânare, folosind uleiul alimentar uzat care ți-a rămas în urma gătitului.

Acestea sunt doar câteva din sutele de produsele românești, prietenoase cu mediul pe care le avem disponibile și pe care te invităm cu drag să le descoperi pe www.e-natura.ro.  

Și nu uita că alegerile pe care le faci azi contribuie la un viitor mai curat.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!