Unt făcut din caju copt, cremos, dulceag, sățios și cu aromă intensă. Perfect pentru a fi întins pe pâine, pe felii de măr sau folosit în smoothie-uri sau în boluri de ovăz.
Untul de caju este extrem de bogat în proteine, magneziu și grăsimi nesaturate.
Formarea unei pelicule de ulei la suprafață este normală și indică faptul că nu folosim stabilizatori. Producem unturile în loturi mici, pentru a avea un produs cât mai proaspăt și natural. Se recomandă ținerea borcanului la frigider după deschidere.
Ingrediente: caju copt și atât
Beneficii: consumul de caju înseamnă aport de:
Conținutul de omega 3 are efect benefic pentru sistemul cardiovascular, prin fluidizarea sângelui și stoparea riscului de cheaguri de sânge.
Datorită aportului de magneziu, consumul de caju ameliorează oxigenarea creierului și a țesuturilor, cu efecte pentru:
Grăsimile sănătoase și antioxidanții din nucile caju ajută la hidratarea pielii.
Efecte benefice au fost studiate în cazul femeilor cu probleme de pietre la vezica biliară, care au consumat caju în mod regulat.
Informații nutriționale per 100g Chew Cashew:
Valoare energetică: 2415kJ/582kcal
Grăsimi: 43.85g
*din care acizi grași saturați: 7.78g
Glucide: 26.89g
*din care zaharuri: 5.91g
Fibre: 3.3g
Proteine: 18.22g
Sare: 0g
Formarea unei pelicule de ulei la suprafață este normală și indică faptul că nu folosim stabilizatori. Doar amestecați înainte de consum și savurați.
Conditii de pastrare: Loc uscat, ferit de caldura soarelui, temperatura intre 5-20 grade
Scrie un review