Sfecla este locală, din Transilvania. Legumele sunt deshidratate la temperatură și condiții controlate, ca să-și mențină toate vitaminele, mineralele și proprietățile importante pentru organismul nostru.
Ingrediente: Sfeclă roșie 100 %. Produs frabricat într-un atelier unde se lucrează și cu alte fructe și legume, dintre care alergeni: țelină, căpșuni.
Produs obținut prin deshidratarea și măcinarea sfeclei roșii. Ideal ca și colorant natural în prăjituri sau în orice mâncare. Are un conținut considerabil de vitamine B9, C, minerale precum magneziu, fier, mangan, potasiu, sau fosfor. Deci este o metodă perfectă de a introduce aceste vitamine și minerale în alimentația copiilor, de exemplu printr-o prăjitură gustoasă, de culoare roșie, sau prin orice altă mâncare presărată cu această pudră.
Produsul nu conține sare, zahăr adăugat sau orice alt aditiv, deci este o alegere potrivită oricărei familii, care dorește o masă sănătoasă. Este ideal și celor care din cauza anumitori boli, nu au voie să consume sare, zahăr, aditivi sau coloranți adăugați sau artificali.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.