Ulei de alune presat la rece din cultura certificata eco

Producător: LVS
1 Review
35,00 Lei
Uleiul de alune este foarte bogat în vitamina E, acid oleic, acid linoleic și este folosit atât în alimentație cât și în cosmetică.
 
Stoc epuizat

Durata de livrare: 3-5 zile lucratoare de la comanda

Cod Produs: LVS 17 Ai nevoie de ajutor? 0743366508
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (1)
Utilizat în tratamentul cosmetic cât și în masajul anticelulitic și de întreținere. Hidratează tenul în profunzime fără să îl lase gras cu efect benefic asupra microcirculației pielii, ajută la diminuarea vergeturilor și oferă elasticitate pielii.

În bucătărie aroma sa dă savoare deosebită salatelor, mâncărurilor de legume, pastelor sau preparatelor din cereale.
Conditii de pastrare: Ferit de umiditate si de razele soarelui.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Achizitie verificata

Petruta Teampau,

Un ulei foarte gustos și hrănitor, minunat în salate, dar și în alte combinații.

Raspunde

A fost util acest review?

Suport clienti 10.00-18:00

0743366508 office@e-natura.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!