Certificat eco:
Beneficii:
- contine Omega 3 si Omega 6
- fiind presat la rece, isi pastreaza nealterate proprietatile
Se foloseste in stare cruda la salate, sosuri, paste, supe si alte mancaruri nepreparate termic deoarece acestea, prin incalzire isi pot pierde o parte din vitamine.
Uleiul presat la rece este superior uleiurilor rafinate chimic prin gust, consistenta, vascozitate, lipsa oricaror resturi de substante chimice, fiind natural 100%.
Omega 3 si Omega 6 sunt acizi grasi esentiali pentru sanatatea inimii, dezvoltarea creierului la copii, reducerea inflamatiilor si a durerilor articulare, scaderea colesterolului, controlul tensiunii arteriale. Din pacate, organismul nostru nu poate produce acesti doi acizi grasi esentiali, asadar singura varianta prin care ii putem procura sunt alimentele.
Temperatura optima de pastrare: 15-20 grade C . Dupa deschidere, uleiul se recomanda a se consuma in 60 de zile si a se pastra la loc racoros, ferit de actiunea directa a razelor solare ( chiar la frigider).
Uleiurile presate la rece pot prezenta depuneri rezultate din precipitarea sarurilor si proteinelor.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.